SPINMEDIA ENGLISH
top


IT rješenja koja su učinkovita, jednostavna za korištenje i održavanje


WEB APLIKACIJE

Budite pristupačniji Vašim klijentima i zaposlenicima. Povećajte produktivnost i uštedite vrijeme koristeći web aplikacije dizajnirane prema Vašim potrebama. Naše web aplikacije ne zahtijevaju nikakav dodatan softver, pristupa im se pomoću bilo kojeg web pretraživača (npr. Internet Explorer, Opera, Firefox itd.), prilagođene su korisniku, te dolaze sa hostingom, tehničkom podrškom i pisanim uputama. Web aplikacija povećava učinkovitost vaših web stranica, obavljajući dio posla za Vas.

GIS APLIKACIJE

Koristimo vlastita softverska rješenja s atraktivnim sučeljem, te na taj način razvijamo GIS aplikacije koje su pristupačne i jednostavne za korištenje. Takve aplikacije mogu se prikazati gotovo na svakom računalu (uključujući i Pocket PC), pa se mogu distribuirati putem weba ili promotivnog CD-a, što ih čini idealnim za promociju turističkih odredišta.
Omogućite Vašim posjetiteljima i klijentima da se putem aplikacije upoznaju s odredištem i pomognite im da brzo i jednostavno pronađu svaku lokaciju koja im zatreba.
WINDOWS APLIKACIJE
Budući da se računala sve više koriste u poslovne svrhe, vjerojatno ste se već susreli s aplikacijama koje ne odgovaraju Vašim poslovnim potrebama. SpinMedia razvija poslovne aplikacije prema Vašim prijedlozima i potrebama, odnosno izrađuje aplikaciju isključivo za Vas. Bez obzira koliko su jednostavni ili složeni poslovni zadaci, krajnji proizvod je uvijek isti: kvalitetan, funkcionalan te jednostavan za korištenje.
MOBILNE APLIKACIJE
Pomoću naših aplikacija za mobilne uređaje možete obavljati poslovne zadatke bez obzira gdje se nalazili. Uštedite na vremenu i povećajte produktivnost. Mobilne aplikacije su rješenje za rad izvan ureda i izrađene su prema željama i potrebama klijenata. Razvijamo aplikacije koje koriste baze podataka, multimediju i igre za Android i ostale smartphone uređaje.WEB APPLICATION


GIS APPLICATIONWINDOWS APPLICATION

POCKET PC & MOBILE PHONE
bottom